JebatDerhaka

Anak terkejut tengok ‘history’ telefon bimbit ibu, rupanya ada udang disebalik batu

Anak terkejut tengok ‘history’ telefon bimbit ibu, rupanya ada udang disebalik batu.

Terdahulu pernah viral kisah mengejutkan dari Indonesia tentang seorang menantu lelaki melakukan hubungan terlarang dengan ibu mentuanya sendiri. Kedengaran gila, namun itulah hal yang boleh terjadi sekiranya seseorang sudah terdorong dengan hawa nafsu walhal ia jelas-jelas bertentang dengan norma agama Islam.

Aku terkejut tengok history mak aku


Baru-baru ini, seorang wanita juga sempat meluahkan dilema mengenai tindak tanduk ibu kandungnya sendiri yang nampak mencurigakan. Ketika melayari internet menggunakan telefon ibunya, dia amat terkejut selepas menemukan banyak senarai history carian video 18+ melibatkan sumbang mahram mentua dan anak menantu.

Bila ayah suruh pakai elok-elok, mak akan cakap “Ala anak-anak je pun”

Anak terkejut tengok 'history' telefon bimbit ibu, rupanya ada udang disebalik batu


Selain itu, si anak juga perasan ibunya seakan cuba ‘memancing’ apabila a nak menantu ada balik ke rumah. Antara perbuatan yang ditunjukkan adalah sengaja mengenakan seluar kurang sopan dan tidak memakai baju dalam ketika bersantai di ruang tamu. Teguran daripada suami sendiri pun ibarat masuk telinga kiri dan keluar telinga kanan.

Ya Allah, aku tak tahu nak luah dekat siapa


Petanda redflag itu juga merangkumi kemanjaan si ibu yang suka memanggil menantu lelakinya dengan gelaran ‘Sayang’. Kebuntuan itu terus menghantui diri si confessor dan betapa risaunya dia memikirkan tentang sikap si ibu.

BACA:
Pengawal keselamatan buat kerja terkutuk, ugut dan rogol pelajar sekolah agama dekat pejabat pengetua tiap pagi
‘Semakin hampir’ – Arab saudi bakal menjalin hubungan rapat dan bersejarah dengan Israel
“Panjang lebar mereka bercerita sesama sendiri tidak peduli lagi perasaan keluarga Mona yang turut sama hadir masa tu”