Isteri duduk dekat bonet lepas tangkap suami berduaan dalam kereta dengan kekasih gelap

Isteri duduk dekat bonet lepas tangkap suami berduaan dalam kereta dengan kekasih gelap.

Sebuah klip video tular di Vietnam memaparkan seorang wanita duduk di atas bonet sebuah kereta sambil memeluk anaknya selepas ‘menangkap’ suaminya curang bersama perempuan lain, lapor laman berita Vietnam Post.

Dalam kejadian yang dikatakan berlaku pada 19 Ogos lalu, pertengkaran pasangan suami isteri itu dilihat dan didengari orang ramai yang lalu-lalang di sebatang jalan yang sibuk.

Menurut perakam video, wanita berkenaan datang bersama anak perempuannya dari kampung di wilayah Dong Thap ke wilayah Binh Duong demi mencari suaminya.

“Awak melindungi orang lain tetapi adakah awak melindungi isteri sendiri? Disebabkan orang ketiga, awak tergamak memukul saya sedangkan sudah berapa lama kita saling mengenali? Saya sedia tandatangani surat cerai, namun saya mahu awak keluar dan berbincang sekarang,” kata wanita berkenaan dalam video tersebut.

Dia kemudian duduk di atas bonet kereta sambil memeluk anaknya, manakala si suami hanya memerhati dari dalam kenderaan itu apabila dia enggan turun.

Isteri duduk dekat bonet lepas tangkap suami berduaan dalam kereta dengan kekasih gelap

Sementara itu, ketua kawasan Binh Chuan mengesahkan kejadian tersebut dan kedua-dua lelaki dan wanita berkenaan disahkan pasangan suami isteri.

Menurutnya, si suami membawa kekasih gelapnya ketika si isteri melihat mereka.

“Si isteri mengejar kereta itu bersama anaknya dan menghentikan kereta yang menyebabkan insiden itu berlaku.

“Akhirnya, si suami membuka pintu kereta untuk isteri dan teman wanitanya berbincang.

“Selepas berbincang, tiga beranak itu berlalu dengan menaiki kereta, manakala teman wanitanya keluar dari kenderaan tersebut,” katanya.

Sementara itu, video tersebut menjadi tular dan menerima pelbagai komen netizen.

“Si isteri bertindak demikian bukan untuk memenangi suaminya kembali, sebaliknya mahu mengingatkan lelaki itu siapa insan yang bersusah payah dan mengorbankan usia remaja demi keluarga mereka,” kata seorang netizen.

Namun, ada netizen berpendapat bahawa si isteri tidak wajar melibatkan anak mereka dalam pertengkaran kerana akan menimbulkan kesan negatif pada psikologi kanak-kanak tersebut.

BACA:
Gara-gara ‘dilibas’ guru disiplin tanpa sebab yang kukuh, pelajar tak hadir ke sekolah selama 2 bulan akibat trauma
Zahid Hamidi yakin penganiayaan yang dikenakan kepada Najib Razak atas arahan kerajaan terdahulu, gesa peguam kaji semula
Sudah 6 tahun berkahwin, lelaki ini baru tahu yang isterinya…