Isteri rentap, lempang suami berkali-kali di rumah pelacuran

Isteri rentap, lempang suami berkali-kali di rumah pelacuran.

Pernikahan tidak menjamin bahawa pasangan hidup kita akan setia sepanjang masa. Ketika rasa bosan muncul dalam hubungan, ada yang terjebak mencari keseronokan di luar tanpa memikirkan batasan halal haram dalam agama. Inilah yang mungkin terjadi dalam kehidupan rumah tangga wanita ini.

Suami terlihat tenang berbaring di atas katil ketika langsir bilik ditarik

Dalam video yang menjadi viral melalui aplikasi X @PaiC1, seorang isteri terlihat berani melakukan ‘serbuan’ di sebuah tempat pelacuran tempat suaminya sedang berseronok. Ketika langsir bilik kecil itu ditarik, terdapat seorang wanita berpakaian serupa dengan pakaian berenang sedang berada di atas katil bersama dua lelaki yang terlihat tenang.

Isteri rentap, lempang suami berkali-kali di rumah pelacuran

Isteri segera meminta suaminya keluar dan menggenggam kolar bajunya

Salah seorang lelaki yang masih berbaring merupakan suami dari wanita tersebut. Tanpa menunggu lama, isteri tersebut segera memerintahkan lelaki itu untuk keluar, sambil menggenggam kolar bajunya sebelum memberikan tamparan tepat ke wajahnya. Terlalu geram dengan pengkhianatan yang berlaku, isteri tersebut juga menarik rambut suaminya untuk melepaskan kemarahannya.

Rambut suami ditarik, wajah dilempangkan berulang kali

Dengan semakin hilang sabar, suami tersebut yang kelihatan kuat ‘membalas’ seolah-olah menambah bara kemarahan isterinya. Meskipun mendapat pukulan berulang kali, lelaki tersebut terlihat tidak melawan isterinya. Perkelahian antara mereka berlanjut hingga ke luar kawasan tempat pelacuran tersebut, sebelum akhirnya lelaki itu diusir pulang ke rumah.

BACA:
“Aku kahwin atas janji yang kawan aku berikan kepada aku, kami tak pernah tinggal bersama, benda yang jadi lepas tu buat aku serba salah dengan arwah”
Jiran buat perangai pelik, tuang sebotol air kencing dalam kasut pemilik rumah, tak pernah bergaduh atau bertegur sebelumnya
Bapa kepada 3 anak buat langkah luar biasa, wasiatkan harta RM69 juta kepada 10 badan kebajikan