Kapal angkasa UFO terhempas dalam kampus, berbentuk piring terbang dan mempunyai antena

Kapal angkasa UFO terhempas dalam kampus, berbentuk piring terbang dan mempunyai antena.

Baru-baru ini, satu kehebohan berlaku apabila seorang pelajar dari sebuah universiti di Madrid, Sepanyol, menjumpai objek terbang yang tidak dikenali (UFO) terhempas di luar bangunan institusi pengajian tersebut.

Objek yang dikatakan menyerupai kapal angkasa itu ditemui di halaman luar Fakulti Sains Alam Sekitar, Universiti Alcala pada 23 Oktober lalu.

Rakaman video UFO tersebut dikongsikan di platform media sosial, memperlihatkan asap naik ke angkasa ketika orang ramai berkumpul di sekitarnya.

Turut terlihat adalah beberapa individu yang berpakaian sut hazmat berada di lokasi tempat UFO tersebut terhempas.

Kapal angkasa UFO terhempas dalam kampus, berbentuk piring terbang dan mempunyai antena

Beberapa gambar menunjukkan objek yang berbentuk piring terbang itu memiliki sesuatu yang menyerupai antena televisyen di bahagian atasnya.

Beberapa pendapat mendakwa bahawa objek tersebut mungkin dihasilkan oleh pelajar sendiri.

Walaupun universiti mengesahkan kejadian itu, namun pihak mereka enggan memberikan sebarang komen lanjut.

“Mohon maaf, kami tidak dapat memberikan maklumat lanjut mengenai objek tersebut. Siasatan masih dijalankan dan kami akan memberitahu anda dengan segera sekiranya terdapat perkembangan,” kata jurucakap universiti.

BACA:
Gurauan membawa padah, anak istimewa patah tulang belakang akibat kawan tarik kerusi
“Aku kahwin atas janji yang kawan aku berikan kepada aku, kami tak pernah tinggal bersama, benda yang jadi lepas tu buat aku serba salah dengan arwah”
Jiran buat perangai pelik, tuang sebotol air kencing dalam kasut pemilik rumah, tak pernah bergaduh atau bertegur sebelumnya