JebatDerhaka

Lelaki dah meninggal balik rumah lepas keluarga buat pengecaman mayat 2 bulan sebelumnya

Seorang lelaki berusia 59 tahun di negeri Goa telah mengejutkan keluarganya apabila didapati masih hidup selepas diisytiharkan meninggal dunia.

Stesen penyiaran NDTV melaporkan, Marcos Milagres, penduduk kampung Agassaim, dilaporkan hilang dua bulan yang lalu. Inspektor Vikram Naik dari Balai Polis Agassaim menyatakan bahawa keluarga Milagres telah membuat laporan polis mengenai kehilangan lelaki tersebut pada Oktober 2023.

Selepas itu, mayat seorang lelaki ditemui di bandar Panaji pada 7 Oktober 2023. Mayat tersebut kemudiannya dikenal pasti sebagai Milagres oleh keluarganya. Setelah menjalankan bedah siasat di Kolej Perubatan dan Hospital Goa, mayat itu diserahkan kepada keluarga Milagres untuk diadakan upacara pengebumian.

Bagaimanapun, semalam, polis Goa menerima panggilan daripada rakan sejawat mereka di Mumbai. Mereka menemui seorang lelaki yang mendakwa dirinya Milagres dan penduduk kampung Agassaim.

Lelaki dah meninggal balik rumah lepas keluarga buat pengecaman mayat 2 bulan sebelumnya

Naik berkata, lelaki tersebut dibawa ke balai polis Agassaim, di mana keluarganya mengenal pasti dia sebagai Milagres. Lelaki tersebut dilaporkan pergi ke Mumbai tanpa pengetahuan keluarganya.

Masih belum diketahui mayat siapa yang sebelum ini diserahkan kepada keluarga Milagres.

BACA:
Ibu bapa ‘bakal isteri’ terkejut, anak bawa pulang jongkong emas bernilai RM69,197 dalam kotak warna merah
Individu terkejut jumpa lipas lepas minum separuh air dalam bungkusan, ini jawapan premis lepas minta ganti rugi
“Semasa suami outstation, bos perempuan dia yang selalu temankan saya, akhirnya semua terbongkar masa dia tenat, rupanya..”