Masih setia dan digunakan, inilah keadaan bantal busuk gadis ini selepas 25 tahun

Masih setia dan digunakan, inilah keadaan bantal busuk gadis ini selepas 25 tahun.

Walaupun kapas bantalnya sudah pun terkeluar dan hanya tinggal sarung sahaja, bukan perkara mudah bagi seseorang untuk melepaskan bantal busuk yang telah menjadi teman sejak zaman kanak-kanak. Memang benar, di pasaran terdapat banyak bantal baru yang boleh dibeli pada bila-bila masa. Namun, kepercayaan bahawa bau dan kenangan bantal lama tidak dapat digantikan oleh yang baru tetap bersemadi.

Intan, pemilik seorang bantal, sudah memiliki bantalnya sejak tahun 1998… Wow, bantal tersebut telah menemani Intan selama 25 tahun.

Masih setia dan digunakan, inilah keadaan bantal busuk gadis ini selepas 25 tahun

Kisah setia Intan terhadap bantal busuknya dapat dilihat menerusi perkongsian di laman TikTok. Pada pandangan pertama, tidak sesiapa yang mungkin meneka bahawa objek yang dipegangnya dan dimasukkan ke dalam hidungnya adalah sekeping bantal busuk. Dengan yakin, Intan menyatakan bahawa bantal tersebut telah bersamanya sejak tahun 1998 dan dia mengakui bahawa dia tidak mampu untuk berpisah daripada bantal tersebut yang pastinya mempunyai nilai sentimental yang tinggi.

Masih setia dan digunakan, inilah keadaan bantal busuk gadis ini selepas 25 tahun

Intan juga memberitahu dalam perkongsian dengan portal World Of Buzz bahawa dia tidak mempunyai niat untuk membeli bantal baru untuk menggantikan bantal lamanya. Selepas perkongsian tersebut dimuat naik ke TikTok, rakaman lucu Intan telah menarik lebih daripada 1.9 juta tontonan dari netizen.

@innnnnn_tan layan lagu budak sekolah dulu sebelum gerak balik kl 🤩🤩🤩 #fypage #budaksekolah #bantalbusuk #kesayangan #1998 ♬ bunyi asal – ᴀɴɪǫ_ғɪᴇʀᴀ.ғᴀɴs – New_Dxmiaaz
BACA:
“Masa mula-mula aku bina masjid okay je semua, sampai la ibu aku jatuh sakit, satu hari balik senyap-senyap, nampak isteri..”
Tetamu tak diundang bagi surat dekat tuan rumah lepas makan ‘free’ dekat majlis kahwin
Sudah 6 tahun berkahwin, lelaki terkejut baru tahu yang isterinya…