“Nafkah aku bagi RM8k sebulan” – suami terkilan isteri curang dengan majikan, siap terlanjur dan bertukar gambar tak senonoh

“Nafkah aku bagi RM8k sebulan” – suami terkilan isteri curang dengan majikan, siap terlanjur dan bertukar gambar tak senonoh.

Menjalin hubungan jarak jauh (PJJ) bukanlah sesuatu perkara yang mudah. Jika masing-masing tidak kawal perasaan dan iman, pasti rumah tangga yang dibina boleh musnah sekelip mata.

Di aplikasi X, seorang suami berkongsi kisah sedih mengenai kisah rumah tangganya.

Hantar video bogel

Menerusi satu luahan yang dikongsikan, si suami yang bekerja dalam bidang perkapalan terpaksa berjauhan dengan isterinya, dan hanya pulang ke rumah sekali dalam tempoh empat atau lima bulan. Memandangkan tidak selalu berjumpa, si suami mula menyedari sesuatu mengenai isterinya ketika pulang bercuti, baru-baru ini.

"Nafkah aku bagi RM8k sebulan" - suami terkilan isteri curang dengan majikan, siap terlanjur dan bertukar gambar tak senonoh

Saya kerja kapal balik empat ke lima bulan sekali. Dua hari lepas aku nampak dia hantar video bogel kepada bos dia dekat Telegram. Sedihnya apabila aku baca chat mereka dah ro*en. Aku kerja macam nak mati, ini yang aku dapat.

Lebih menyedihkan, si suami turut mendakwa isterinya juga pernah terlanjur dengan majikan itu. Ujar si suami lagi, dia tidak menyangka isterinya sanggup berkelakuan curang sedangkan selama ini nafkah yang diberikan hampir mencecah lima angka setiap bulan.

Sebulan nafkah, saya bagi RM8,000.

Tambah lelaki berkenaan, dia sedang berfikir ntuk menceraikan isterinya.

Saya fikir nak cerai je ni. Apa salah saya? Pertama kali saya ‘koyak’ macam ni. Duduk laut berbulan tapi bini kau ro*en dengan lelaki lain.

BACA:
“Kalau aku tau pengakhiran dia macam ini, takde aku bawa masuk rumah madu aku masa dia melamar untuk suami dia dulu”
Guru tergamak buat anak murid, ketuk kepala guna pembaris besi sampai terkeluar otak dan retak tulang
Pelajar dipukul senior sehingga pengsan, ditumbuk sehingga sesak nafas dan dipijak, orang lain siap tengok lagi