Sekolah rendah tubuh kelab syaitan lepas sesi pembelajaran, cetus tentangan hebat pemimpin agama dan penduduk

Sekolah rendah tubuh kelab syaitan lepas sesi pembelajaran, cetus tentangan hebat pemimpin agama dan penduduk.

Sebuah sekolah rendah telah membuat keputusan untuk menubuhkan Kelab Syaitan, yang mengundang tentangan yang sengit dari pemimpin agama dan penduduk negeri Tennessee, dilaporkan oleh portal berita Wion News semalam.

Menurut laporan dari saluran berita CBS News, kelab ini dikenali sebagai Kelab Syaitan Selepas Sekolah, dan direncanakan untuk melibatkan murid-murid dalam pelbagai aktiviti selepas cuti Krismas pada penghujung tahun ini.

Bermula dari 10 Januari tahun depan, sekolah tersebut akan memulakan beberapa siri mesyuarat yang berlangsung sepanjang semester musim panas, seperti yang dilaporkan oleh CBS News.

https://jebatderhaka.com/jemaah-berang-nekad-sound-penceramah-gara-gara-buka-topik-akhirat/

Kelab ini akan dikendalikan oleh Kuil Syaitan, sebuah gerakan keagamaan baru yang berpusat di Amerika Syarikat (AS). Menurut risalah kuil tersebut, kelab ini tidak bermaksud untuk mengubah agama kanak-kanak atau membuat mereka mengikuti identiti agama tertentu. Sebaliknya, kelab ini hanya akan menawarkan aktiviti yang menekankan pandangan dunia yang saintifik, rasionalistik, dan bukan bersifat khurafat, dilaporkan oleh CBS News.

Althea E Greene, Pengerusi Lembaga Daerah, dalam pertemuan dengan lebih daripada 40 paderi dan pemimpin agama lain, menyatakan, “Syaitan tidak mempunyai tempat di daerah ini.”

Sekolah rendah tubuh kelab syaitan lepas sesi pembelajaran, cetus tentangan hebat pemimpin agama dan penduduk
BACA:
Masih setia dan digunakan, inilah keadaan bantal busuk gadis ini selepas 25 tahun
Televisyen paling kecil di dunia, nampak klasik tapi mempunyai fungsi yang canggih
Wanita mabuk buat perangai, buang air atas meja makan dan berlegar di restoran tanpa seurat benang