Suami buat perangai lepas pencen, kantoi buat aksi terlarang ketika ‘urut’ pelanggan lelaki

Suami buat perangai lepas pencen, kantoi buat aksi terlarang ketika ‘urut’ pelanggan lelaki.

Orang selalu mengatakan bahawa pasangan suami isteri biasanya akan menghadapi dugaan terberat dalam tempoh 5-10 tahun pertama pernikahan, terutamanya dari segi kewangan, kesetiaan, dan pencarian kesefahaman. Walau bagaimanapun, tidak dapat dinafikan bahawa sesetengah pasangan menghadapi ujian tersebut pada usia senja mereka, sehingga menjurus kepada perceraian.

Seorang wanita berkongsi pengalaman dan luahan hatinya melalui aplikasi X @Meinmokhtar. Bekas suaminya, seorang pesara sektor kerajaan yang kemudiannya menjadi tukang urut sepenuh masa, menjadi punca perpecahan rumah tangga mereka.

Wanita tersebut menceritakan bahawa pada suatu hari, ketika dia pulang awal dari pejabat kerjanya yang tidak sihat, dia terdengar suara lelaki menjerit. Kejutan itu membawanya melihat bekas suaminya terlibat dalam aktiviti ‘sumbang’ dengan seorang pelanggan yang datang berurut di rumah mereka.

Suami buat perangai lepas pencen, kantoi buat aksi terlarang ketika 'urut' pelanggan lelaki

Pemandangan yang tidak senonoh itu menyebabkan wanita tersebut memutuskan untuk meminta cerai daripada lelaki itu. Mereka berdua terjerat dalam nafsu tanpa seurat benang.

Dari pengalaman pahit tersebut, wanita tersebut memberikan peringatan kepada isteri-isteri lain untuk berhati-hati dengan aktiviti yang dilakukan oleh suami mereka, kerana mereka mungkin tidak mengetahui akibatnya pada masa depan.

BACA:
Bapa terkilan pernikahan 3 anak perempuan tak sah, dapat tahu lepas 8 tahun
Pelanggan yang perihatin, pemilik kafe hampir ditipu gara-gara kod qr premis
Tindakan wanita ini buat penyampai radio tercengang, bangga cerita rampas suami orang