Tabiat bancuh air lepas bertengkar terbongkar, isteri terkejut suami buat sesuatu lepas setahun kahwin

Pertengkaran dalam hubungan suami isteri adalah satu cabaran biasa dalam kehidupan berumah tangga. Analogi hubungan seperti gigi dan lidah sering digunakan untuk menggambarkan kekalnya hubungan meskipun ada saat-saat yang sukar.

Suatu kisah menarik berkaitan dengan pengalaman seorang wanita yang mendedahkan cara suaminya meredakan pergaduhan di antara mereka. Suami tersebut selalu menyajikan air manis setiap kali mereka bergaduh untuk meredakan ketegangan.

Pelayar tersebut berkongsi pengalaman perkahwinannya yang telah berlangsung selama setahun. Meskipun ada pertengkaran kecil, mereka tidak pernah meninggikan suara. Suaminya selalu membawa air manis untuk menjernihkan suasana setiap kali berlaku pergaduhan.

Tabiat bancuh air lepas bertengkar terbongkar, isteri terkejut suami buat sesuatu lepas setahun kahwin

Tindakan penuh kasih dan perhatian suaminya itu memberikan perasaan dihargai dan disayangi. Namun, baru-baru ini, wanita tersebut terkejut melihat suaminya meludah ke dalam minuman yang hendak diberikan kepadanya.

Semua terbongkar apabila dia melihat perbuatan jijik tersebut ketika suaminya sedang membancuh air di dapur. Suaminya mengaku bahawa ini adalah satu hukuman untuknya kerana pergaduhan yang berlaku.

Wanita itu merasa sangat geli dan terkejut dengan perbuatan suaminya. Tidak pasti sama ada suaminya pernah melakukan perkara yang lebih teruk sebelum ini atau tidak.

Perkongsian wanita tersebut di media sosial mendapat reaksi daripada netizen. Beberapa mengesyaki suami mungkin terlibat dalam amalan kurafat atau sihir. Netizen memberi pelbagai pandangan dan menasihati wanita itu untuk berbincang dengan suaminya secara serius.

Beberapa warga maya menyuarakan kebimbangan mereka dan mengingatkan wanita itu agar berhati-hati dengan perbuatan suaminya. Ada yang mencadangkan untuk berpisah sementara tanpa anak untuk mengelakkan perbuatan yang tidak diingini berlaku di masa depan. Beberapa netizen juga berkongsi kisah seram mengenai kesan-kesan buruk daripada amalan meludah dalam minuman atau makanan dalam hubungan suami isteri.

BACA:
“Naluri seorang isteri ni kuat, suami aku berkopiah selalu ke masjid, tapi pernah lekang bawa bag, ini yang aku jumpa masa buka bag tu”
Penangan Datuk Kong, suri rumah tak boleh tidur malam sebab menang jackpot RM20.75 juta
Rupanya 12 jenama ini berasal dari Malaysia, nombor 5 tu pun ramai tak perasan dan menggunakannya